Leveringsvoorwaarden

Ons aanbod en retourneren

Als we iets aanbieden, dan beschrijven we altijd volledig en nauwkeurig wat je kunt verwachten. Deze beschrijvingen maken we dusdanig gedetailleerd dat jij een goede beoordeling kunt maken. De afbeeldingen die we gebruiken zijn waarheidsgetrouw (we gebruiken geen filters en andere toestanden om het mooier te laten lijken: onze boeken zijn geen opgeleukte selfies). Als een aanbod een beperkte geldigheidsduur of bepaalde voorwaarden heeft, dan zetten we dit er altijd duidelijk bij.

Retourneren

Je kan als koper de overeenkomst ontbinden binnen 14 dagen. Wij zullen je vragen waarom je de koop wilt ontbinden (omdat we ons geen reden kunnen voorstellen) maar je bent niet verplicht de reden(en) op te geven. Dit geldt niet voor digitale boeken zoals e-books of downloads.

Je kunt alleen retourneren als je tijdens de bedenktijd zorgvuldig bent omgegaan met het boek en de verpakking. Dat betekent dat je het boek alleen uitpakt of gebruikt op een manier die nodig is om de aard en de kenmerken vast te stellen. Ons uitgangspunt hierbij is je het dat boek slechts behandeld zoals je dat in een fysieke winkel zou doen. Als er waardevermindering is (waardoor wij het niet meer kunnen verkopen) krijg je het aankoopbedrag niet of niet volledig terug. Redelijk toch?

Wil je het terugsturen naar:

Hatch Media
Baron van Nagellstraat 9
3781 AP Voorthuizen

en de factuur bijvoegen?
Alsnog vragen? Bel 088-9880977 of mail naar info@hatchmedia.nl.